Hakushika Sake 14.7

Hakushika Junmai Ginjo is een traditioneel Japanese saké. Gebrouwen van rijst, koji (een soort zwam), gist en water en wordt ook wel rijstwijn genoemd. Geproduceerd door Tatsuuma, Honke Brewing Company 2-10 Tateishi-cho Nishinomiya, Hyogo 662-8510 Japan. Door een polijsting van de rijstkorrel van 60% ontstaat een fijne en zachte sake die zich voor veel doeleinden leent. Uitstekend te combineren met zeevruchten (sushi, sashimi, tonijn carpaccio, kreeft), gevogelte (yakitori-kip en mild gearomatiseerde eend) en fijn rundvlees (Kobe-rundvlees en, Wagyu-steak teppanyaki, Shabu-shabu). Ook perfect bij vegetarische keukens zoals sojasaus-gebakken groenten, gekoelde tofu, yudofu en gekruide voorgerechten met ponzu. De perfecte serveer temperatuur is tussen de 8 en 6 graden.


€ 13,90
-
Aantal
Levering 2-3 Werkdagen
Food

Drink bij

Smell

Ruik en proef

Wijnbouwer Huis Hardies
landen Japan

Hakushika Junmai Ginjo is een traditioneel Japanese saké. Gebrouwen van rijst, koji (een soort zwam), gist en water en wordt ook wel rijstwijn genoemd. Geproduceerd door Tatsuuma, Honke Brewing Company 2-10 Tateishi-cho Nishinomiya, Hyogo 662-8510 Japan. Door een polijsting van de rijstkorrel van 60% ontstaat een fijne en zachte sake die zich voor veel doeleinden leent. Uitstekend te combineren met zeevruchten (sushi, sashimi, tonijn carpaccio, kreeft), gevogelte (yakitori-kip en mild gearomatiseerde eend) en fijn rundvlees (Kobe-rundvlees en, Wagyu-steak teppanyaki, Shabu-shabu). Ook perfect bij vegetarische keukens zoals sojasaus-gebakken groenten, gekoelde tofu, yudofu en gekruide voorgerechten met ponzu. De perfecte serveer temperatuur is tussen de 8 en 6 graden.