Cantine Ferrari
De legende van Ferrari begon met een man, Giulio Ferrari, en met zijn droom; het creëren van een wijn in Italië geïnspireerd op de beste Franse Champagne. In 1952 nam Bruno Lunelli, de eigenaar van wijnbar Trento Ferrari van Giulio over, die bij de wijnmakerij is blijven werken tot aan zijn dood. Vandaag, zoals ook het geval was in het verleden, blijft de Lunelli familie de levensader van het merk Ferrari.
Het is nu de derde generatie die het bedrijf runt, met een gezond respect voor het verleden, evenals een duidelijk idee van de "routekaart" voor de toekomst. Hun doel is het behoud van het prestige van de toonaangevende producent van Metodo Classico mousserende wijnen in Italië, en een van de top tien in de wereld. Terwijl men met trots de structuur van een familiebedrijf behoudt, zijn de Lunelli's er in geslaagd de markt te veroveren door middel van business strategieën die Ferrari heeft gemaakt in veel meer dan alleen een succesvol merk, maar veeleer is het een echte internationale legende, het produceren van het beste van "Made in Italy".