Domaine Valinière, Double Ripasse - Vignobles Vellas
De kleur is dieppaars, omringd door een intens violet aura. Het bouquet wordt gedomineerd door complexe aroma's van zeer rijpe rode en zwarte bessen, bramen, pruimen en hints van kruiden. In de mond is dit een wijn met een sterke sensatie! Hij omhult het gehemelte goed, is geconcentreerd, rijk, complex en heeft een voortreffelijke lengte. De tannines zijn verleidelijk, fluweelzacht, omhuld met fruit en een unieke aromatische complexiteit die geschiedenis en moderniteit combineert. De afdronk is gul en complex! Double Ripasse is een unieke cuvée die het resultaat is van een dubbele vinificatie. De techniek bestaat erin om sap van rijpe druiven een tweede keer te laten gisten over draf van overrijpe druiven. Het proces heeft als doel de kwaliteit van de wijn te verbeteren door hem meer kleur, concentratie, extractie, smaak en zeer rijpe, geëvolueerde aroma's te geven. Serveertemperatuur: 16-17°C

Drink bij

Ruik en proef
Wijnbouwer | Domaine Valinière |
wijnjaar | 2022 |
landen | Frankrijk |
regio | Languedoc |
druif | Grenache/Garnacha, Syrah, Mourvèdre |
De kleur is dieppaars, omringd door een intens violet aura. Het bouquet wordt gedomineerd door complexe aroma's van zeer rijpe rode en zwarte bessen, bramen, pruimen en hints van kruiden. In de mond is dit een wijn met een sterke sensatie! Hij omhult het gehemelte goed, is geconcentreerd, rijk, complex en heeft een voortreffelijke lengte. De tannines zijn verleidelijk, fluweelzacht, omhuld met fruit en een unieke aromatische complexiteit die geschiedenis en moderniteit combineert. De afdronk is gul en complex! Double Ripasse is een unieke cuvée die het resultaat is van een dubbele vinificatie. De techniek bestaat erin om sap van rijpe druiven een tweede keer te laten gisten over draf van overrijpe druiven. Het proces heeft als doel de kwaliteit van de wijn te verbeteren door hem meer kleur, concentratie, extractie, smaak en zeer rijpe, geëvolueerde aroma's te geven. Serveertemperatuur: 16-17°C
Gelijkaardige producten
**NOT FOUND** key: product.notifyMeModalHeader
**NOT FOUND** key: product.notifyMeModalText
- **NOT FOUND** key: product.notifyMeModalProduct Domaine Valinière, Double Ripasse - Vignobles Vellas
- **NOT FOUND** key: product.notifyMeModalProductDetail