• Gratis bezorgd vanaf 89€
  • Een echte winkel Huis Hardies
  • Bel ons : 00 32 14 312 718

Pers

YourWineOnline.be streeft naar grootste online wijnaanbod

HOUTHALEN – YourWineOnline.be is een nieuwe Belgische webwinkel met het grootste assortiment Europese en nieuwe-wereldwijnen van de meest gerenommeerde wijnhuizen. “Onze shop fungeert als een centraal online bestelpunt voor particulieren, horecaondernemingen en bedrijven. Elke aangeboden wijn heeft een unieke ID, waarmee de klant meteen kan nagaan of de wijn voldoet aan zijn behoefte”, aldus M.D.R van Your Wine Online.

De online wijnverkoop zit in de lift. Bijna 1 op de 3 wijnliefhebbers koopt vandaag wijn op het internet. 85 procent van de kopers doet dit minstens een keer per maand en 45 procent wekelijks of vaker. De belangrijkste beweegredenen zijn de beschikbaarheid van wijnen die moeilijk of niet in de detailhandel te vinden zijn en het gemak van thuisbezorging. “Pop-up wijnbars en de prestigieuze VTM-serie ‘Zuidflank’ versterken de trend”, zegt M.D.R. “In 2013 verwachten analisten een toename van de online wijnverkoop met 8 procent. De prijs die liefhebbers voor een fles wijn betalen, ligt tussen 8,70 en 9,80 euro wat relatief hoog is. Met onze nieuwe webwinkel spelen we in op de tendens. Wijn kopen op YourWineOnline.be moet een beleving zijn die voor herhaling vatbaar is.”

Wijnen met unieke eigenschappen

Online wijnkopers hebben relatief veel kennis van wijn. Ze geven de voorkeur aan wijnwebsites die uitpakken met juiste en voldoende informatie, beoordelingen door bekende wijnkenners en reviews van consumenten. Daarnaast zijn service, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs belangrijke unique selling propositions.

Het assortiment van YourWineOnline.be bestaat uit topwijnen die afkomstig zijn uit zowel de oude als de nieuwe wereld: Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië, Chili en Zuid-Afrika. Alle wijnen worden zorgvuldig geselecteerd en hebben unieke eigenschappen. Ze zijn afkomstig van gerenommeerde wijnhuizen zoals Bollinger, Bouchard, Baron de Ladoucette, Ca’del Bosco, Coppola, Cusumano, Deutz, Gaja, Miraval, Montes, Ornellaia en Louis Jadot. De prijs per fles varieert van minder dan 10 euro tot 50 euro en meer. Naast het aanbod wijnen vind je op YourWineOnline.be ook grappa’s, dessertwijnen, mousserende wijnen en cava’s van de bovenste plank.

Betrouwbare bron voor wijnliefhebbers

  1. T: “YourWineOnline.be onderscheidt zich door de optimale zoekmogelijkheden en de meest uitgebreide informatie.” Om de wijn van je voorkeur te vinden in het enorme aanbod kan je op de website gebruik maken van handige zoekfuncties. De rangschikking van de zoekresultaten is overzichtelijk. Bij elke wijn staan de specificaties vermeld samen met een gedetailleerde beschrijving, uitleg over het wijnhuis en een suggestie van gerelateerde producten. Verder kan je op de website filteren op type wijn, druivensoort, regio, wijnhuis, favorieten en prijs.

“YourWineOnline.be is in de eerste plaats een betrouwbare bron voor wijnliefhebbers”, vervolgt M.D.R. “In onze webwinkel willen wij op korte termijn meer dan 1000 topwijnen aanbieden tegen uiterst competitieve prijzen. We streven naar het grootste online wijnaanbod en ambiëren om drie kwart van de top 100-wijnen in ons assortiment op te nemen. Of je nu voor jezelf winkelt of op zoek bent naar een gesmaakt geschenk, op YourWineOnline.be vind je voor elk budget de gepaste wijn.”

De prijzen op YourWineOnline.be zijn inclusief btw en transport, er worden dus geen bijkomende kosten aangerekend. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 kan je via de website snel een bestelling plaatsen en op een klantvriendelijke en veilige manier betalen. Bestellen kan ook telefonisch op werkdagen van 7 tot 22 uur. Orders worden dagelijks verpakt in het kantoor in Houthalen en direct afgeleverd aan bpost, die het pakket binnen 7 werkdagen aan de klant bezorgd.

Ondernemer M.D.R wil op korte tijd diversifiëren en naast het uitbouwen van de webwinkel zich eveneens specialiseren in het inrichten van wijnkelders en het organiseren van incentive reizen naar wijnhuizen en wijnproducenten.

www.YourWineOnline.be