• Gratis bezorgd vanaf 89€
  • Een echte winkel Huis Hardies
  • Bel ons : 00 32 14 312 718

Over Ons

Ons verhaal

Welkom op Your Wine Online, de Belgische wijnwinkel met het grootste assortiment Europese & Nieuwe Wereld wijnen.

Iedere wijn is speciaal

Ook dessertwijnen, grappa’s, olijfoliën als mousserende wijn zoals Franciacorta, Prosecco of Cava vind je in onze wijnwinkel. Net als de rest van ons assortiment van hoge kwaliteit en afkomstig uit zowel de oude als de nieuwe wereld. Bovendien selecteren wij al onze wijnen op hun unieke eigenschappen. Informatie die wij graag met jou delen!

Onze missie is om de vertrouwde bron te zijn voor jou, de wijn liefhebber, als je nu voor jezelf winkelt of op zoek ben naar een uniek geschenk. Wij streven ernaar om je een grote selectie, competitieve prijzen, gemakkelijke levering en informatie aan te bieden die je helpt te genieten de wijn die je bij ons koopt.

Onze klanten bestaan uit particulieren, horecaondernemingen en bedrijven, allen vinden zij het juiste product in ons assortiment. Ons kantoor ligt in België en onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid in hun specifiek vakgebied.

Wij hopen dat u geniet van uw bezoek!

Your Wine Online

 

 

Leveringen &  retouren

Wijn laten leveren

Elke bestelling vanaf € 89 wordt in België gratis bij u thuis bezorgd. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt er €7,95 in rekening gebracht. Voor onze klanten uit onze buurlanden vragen wij een vaste vergoeding van  €9,95, voor alle andere landen gelieve ons te contacteren. DPD is onze partner voor de levering van onze wijnen.

Bestellingen worden binnen normaliter binnen de 7 werkdagen bezorgd. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is, wordt er contact met u opgenomen en heeft u de volgende keuze :

  1. Je wacht tot het artikelen terug beschikbaar is (juiste datum wordt aangegeven)
  2. Je kiest voor één van de aangeboden alternatieven
  3. Mocht de levertijd voor jouw niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd en storten wij het betaalde bedrag terug.

Zodra de bestelling door ons is verzonden, ontvang je een e-mail met daarin een code. Met deze code kun je bij DPD de zending volgen. De kosten voor het bezorgen zijn gelijk aan de kosten voor het afhalen.

Afhalen op afspraak

De prijzen voor de wijnen zijn inclusief levering. Wij hebben er voor gekozen om onze wijnen zo voordelig mogelijk aan te bieden. Om dit te kunnen doen is niet geïnvesteerd in een groot magazijn. Wij verkiezen dan ook om de bestelde wijnen bij u thuis te leveren.  Mocht u echter verkiezen om goederen bij ons af te halen, dan kan u op afspraak goederen komen afhalen op volgend adres:

Huis Hardies, Rondplein 11, 2400 Mol.

Ma 09u30 – 12u30 13u30 – 18u00
Di 09u30 – 12u30 13u30 – 18u00 (dinsdagvoormiddag markt = moeilijk parkeren)
Wo Gesloten
Do 09u30 – 12u30 13u30 – 18u00
Vr 09u30 – 12u30 13u30 – 18u00
Za 09u30 – 17u00
Zo gesloten

Teruggave slechte flessen of flessen met kurksmaak.

Indien de gekochte producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u de ongeopende en onbeschadigde flessen binnen de 14 dagen na ontvangst zonder opgave van motief en zonder betaling van een boete binnenbrengen in ons depot en dit mits overhandiging van de begeleidende leveringsnota of factuur. Wij zullen de geretourneerde artikelen via een tegoedbon terugbetalen of omruilen.  We aanvaarden in geen geval retouren van geopende flessen, tenzij het gaat om wijnen met kurksmaak.

We verbinden er ons om flessen met een kurkprobleem te vervangen op voorwaarde dat de klant de slechte fles (zo vol mogelijk) en met originele kurk terugbezorgt. Wij vervangen deze wijn met eenzelfde fles die op dat moment in verkoop is (dat kan een ander jaartal zijn). Wij betalen geen flessen terug.

In welke gevallen vervangen wij geen slechte flessen:

– wijnen die slecht zijn geworden door té lange bewaring (bv. frisse witte wijn die 4 jaar of ouder is)

– wijnen die geoxideerd zijn door uitdroging (slecht bewaard)

– wijnen die niet bij your wine online aangekocht werden

 

 

 

 

Mattias De Regge BVBA
Belgium • Rondplein 11 • 2400 Mol
info@yourwineonline.be
BE 0881903511